Klantenservice

Bereikbaarheid
Voorraad
Verzending
Vestiging Uden
Vestiging Brecht Belgie
Goedkoop
Bestelproces
Betaalmogelijkheden
Versnelde levering

Bereikbaarheid:
24uur per dag op info@partytent-online.be, 7 dagen per week telefonisch van 8:30 tot 22:00uur op nummer +32 495 81 81 26
Heeft u vragen over uw bestelling, kunt u ons mailen op info@partytent-online.be of bellen tijdens de openingstijden.

Openingstijden vestiging Uden
Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00uur.
woensdagavond van 19:00 tot 21:00uur
Zaterdag van 10:00 tot 13:00uur.

Voorraad:
Al onze aangeboden produkten zijn voorraad artikellen, mits anders vermeld

Vestiging Uden:
In onze riante showroom, kunt u de uitgestalde partytenten en tuinpaviljoens komen bekijken (ruim 1500m2 tenten uitgestald)
Ook zijn de tuinmeubelen van de gerenomeerde merken eerst te bezichtigen, en allen uit voorraad meteen aan te kopen, en mee te nemen.
Hier is ook de mogelijkheid te pinnen.
Indien u een bezoek wenst te doen in onze showroom bent u van harte welkom tijdens openingsuren, graag vantevoren even bellen.

Vestiging Brecht Belgie:
Vestiging Brecht is een afhaalvestiging, en werkt uitsluitend op bestelling. Hier staan ook tenten opgesteld ter bezichtiging.
Bestelde artikelen kunnen op Donderdag avond afgehaald worden.
TEL Belgie : 0468 29 66 00

Goedkoop:
Waarom wij de partytenten en tuinmeubelen goedkoop aanbieden heeft te maken dat we zelf rechtstreeks importeren, Voor de partytentenPVC hebben we een eigen produktie fabriek. U koopt dus direct bij de fabrikant.

Hoe verloopt het bestelproces?
U selecteert de producten die u wilt aankopen in uw winkelwagen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW; tevens staat direct vermeld wat de prijs is. De verzendkosten worden getoond op het moment dat u op de bestel nu button drukt. (zie ook verzendkosten).

Stap 1
:
U maakt de keuze voor of zelf afhalen, of u kiest voor levering.
Stap 2:
U vult uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot aflevering in. Daar kiest u de door u gewenste betaalwijze.(bij zelf afhalen is de betaling altijd ter plaatse) Vervolgens controleert u de door u ingevoerde gegevens.
Stap 3:
Uw gegevens en uw bestelling worden vervolgens overzichtelijk weergegeven. Mocht het nodig zijn dan kunt u hier nog wijzigingen in aanbrengen. Als alle gegevens correct zijn ingevoerd, kunt u als laatste uw bestelling bevestigen.
Bestelling Plaatsen
Nu is uw bestelling bij Partytent-Online geplaatst.