Wij heten u welkom in onze nieuwe showroom te Merksem. Onze webwinkel werkt met een actuele Voorraadstatus; Gegarandeerde levering, grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst .

Sluiten

Wij heten u welkom in onze nieuwe showroom te Merksem. Onze webwinkel werkt met een actuele Voorraadstatus; Gegarandeerde levering, grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst .

Sluiten

Zonnetent - een luxe uitstraling voor in je tuin.

Het is zomer in België. En het is natuurlijk tijd om van je tuin te genieten.Tuinpaviljoen Dessert

Een mooie aanvulling voor de zomerse maanden is een zonnetent in de achtertuin.

Het helpt een leuke sfeer en een schaduwplek in je tuin te creëren.

Je kan je lounge set met de kussens in een paviljoen plaatsen. Een zonnetent is ideaal voor de schaduw tijdens de warme middaguren en je kunt nog lange avonden buiten zitten, wanneer je de zijwanden sluit. Eventueel kan je een heater in de zonnetent plaatsen zodat je er lekker warm bij zit.

Een beetje regen, geen probleem, Je kan zo heerlijk droog in de paviljoen zitten zonder dat je last hebt van regen.

De paviljoenen van Partytent-online zijn 100% waterdicht.

Zonnetenten zijn bij partytent-online in verschillende afmetingen verkrijgbaar zoals 2,5x2,5m, 3x3m, 3,5x3,5m en 3x4m. Zo vinden wij samen de juiste maat en kleur die precies bij je tuin past.

Tussen ons assortiment vind je ook een echter eyecatcher – Grizzly Europe paviljoen van top merk Grizzly Outdoor. Ze zijn in 3 exclusieve kleuren en 3 maten verkrijgbaar. En eenmaal geplaatst, geniet je jarenlang van de duurzame uitstraling en kwaliteit.

Zo is het basisframe van sterk roestvrij aluminium en zijn de dak baleinen van sterk gecoat staal. Voor het zonnetent zijn zijwanden en muskietenneten standaard bijgeleverd om de tent rondom af te sluiten.

Grizzly Europe tuinpaviljoen

Het trendy Zonnetent is een lust voor het oog. Zo heb je privacy en houd je ongedierte buiten.

Is je dak doek vies of gescheurd? Wij bieden ook reservedraken aan, zodat je zonnetent er weer als nieuw uitziet.

buitengewoon