Wij heten u welkom op onze nieuwe locatie te Merksem. Onze webwinkel werkt met een actuele Voorraadstatus; Gegarandeerde levering, grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst .

Sluiten

Wij heten u welkom op onze nieuwe locatie te Merksem. Onze webwinkel werkt met een actuele Voorraadstatus; Gegarandeerde levering, grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst .

Sluiten

Oktoberfest tips van Partytent-Online

octoberfeestEind September/ begin Oktober wordt het Oktoberfest in München gevierd. Dit is het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door ongeveer 6 miljoen mensen bezocht!

Oktoberfeesten zijn ook naar België overgewaaid en aankomende 3 weekenden worden veel feesten in Oktoberfeest stijl gegeven.

Omdat Partytent-online dit zo’n onwijs leuk thema vindt hebben we leuke tips bedacht om feest gegeven in Oktoberfeest stijl.

Bereid je goed voor op een Oktoberfeest party.

Sterke partytent biertafel set octoberfeest
Sterke partytenten Biertafel set Heel veel bier
Statafels Verlichting Verwarming
Statafels Verlichting Verwarming


Partytenten en Biertafel sets

Traditioneel zitten mensen in München in grote biertenten aan lange biertafels op houten banken. Laat het nu eens zo zijn dat wij die echte Duitse biertafel sets nu heel veel verkopen tegen scherpe prijzen.

De partytenten die bij je Oktoberfeest party past zijn ons te verkrijgen.

We bieden een grote voorraad van verschillende kleuren en maten partytenten aan. De kwaliteit van partytenten is ook bij ons in de showroom te zien.

Het Oktoberfeest bierfestival kan je misschien zelfs terugbrengen naar twee ingrediënten, bier en een biertafel sets.

Deze biertafel sets bestaan uit een uitklapbare biertafel van 220x50 cm en 2 bierbanken van 220x25cm.

Het blad van gelakt Europees Vurenhout kan zeer zeker tegen een stootje. Zelfs na wilde party's kunnen ze gewoon afgewassen worden.  Door de kwalitatief hoogwaardige afwerking en het weerbestendige materiaal kan de biertafel set uitstekend zowel binnen als buiten worden gebruikt.

 Bij Partytent-Online beschikken we over verschillende accessoires voor uw partytent. Maak het uw gasten comfortabel met partytent meubilair van Partytent-Online. U maakt uw partytent compleet met eenvoudig op te bergen biertafel sets, stoelen, barkrukken, statafels, tafels enz.

Partytent verlichting en verwarming zijn een toevoeging voor je Oktoberfeest evenement. Partytent verlichting geeft meer sfeer en verlicht je partytent. Bij Partytent-Online hebben we sfeervolle, veilige en betaalbare Partytent verlichting voor elk evenement. Onze terrasverwarming voorziet elke avond en elke feest van een sfeervol temperatuurtje.

Hoe dan ook. Het Oktoberfeest is een feest waarbij het leven gevierd moet worden. Hou dit dan ook altijd voor ogen. Geniet, maar drink met mate.

 

Viel spass!

Partytent-online